Ledningsgruppen

Stellan Lindström, VD

Civilingenjörsexamen på utbildningslinjen Elektroteknik och Teknisk fysik (Y), specialinriktning Medicinsk Teknik vid Linköpings Tekniska Högskola. Har över 25 års erfarenhet av utveckling, marknadsföring och försäljning av avancerad medicinsk teknik inom bl.a GE Medical Systems (nordisk sälj- och marknadschef), StorageTek (partner och säljchef)) och Philips Medical Systems (produktchef inom MR och CT). Pionjär inom MR-teknik, och var bland annat med och producerade den första MR-bilden i Sverige. Stellan jobbar aktivt med effektivt teknikutnyttjande i vården.

Olof Jarlman, Medicinskt ansvarig

Docent i medicinsk radiologi vid Lunds Universitet, föreståndare för Lund University Program in Medical Informatics (LUMI). Tidigare regionöverläkare i Region Skåne med ansvar för telemedicin och e-hälsa och i samband med detta också nationellt engagerad i Carelink och regionalt i Södra Sjukvårdsregionens olika projekt kring Telemedicin. Medicinskt ansvarig för projektet ?Vardagens lärande? som utvecklade telemedicinska tjänster kring sårvård. Tidigare verksamhetschef för röntgen i Hässleholm och även ansvarig för den mobila mammogrfiscreeningen ?Mammomobilen?.

Eva Nordlund

Socionom och marknadsekonom från IHM Business School. Mångårig erfarenhet från näringslivet, offentlig förvaltningen och organisationslivet med verksamheter såväl nationellt som internationellt. Har under de senaste tio åren arbetat som VD, personalchef med ett strategiskt och operativt ansvar. Har haft ett starkt fokus på marknadsföring och tjänste-/produktförsäljning i hela Sverige, övriga Norden och globalt inom Vårdmobilden AB, Högskolan i Kristianstad, Doc Care AB, SweLife AB, och Wesam koncernen. För närvarande är Eva verksam som äldre- och handikappomsorgschef i Orsa kommun.

Janna Jarlman

MSc i Marketing på Handelshögskolan i Stockholm och CEMS Master in International Management på SSE samt HEC i Paris. Arbetar för närvarande på Schibsted Media Group i Oslo.

Kvalitetskontroll och vidareutveckling av våra tjänster sker i nära samarbete med vår Advisory Board: Professor Lars Edenbrandt, Professor Poul Flemming Højlund-Carlsen, Professor Lisa Kjellén samt Docent Mårten Annertz.